torsdag 6. desember 2007

Syrom/ Sewing-space

Siden vi flyttet hit så har jeg ikke hatt noe særlig plass til å sy, først brukte jeg halve spisebordet, så laget min mann et lite sybord til meg. Men alle mine ting var jo stuet inn på to små boder. Og dette førte til mye rydding, som min niese på 10 år sa: "tante du rydda heile tia, du".

Disse to bodene var på hele 1,25 x 1,55 m hver, og dørene gikk inn i boden, så det sier jo seg selv at å holde orden der ble et mareritt. Her en dag så jeg at en leilighet helt lik denne var til salgs, så jeg gikk inn å så på prosjektet og oppdaget da at de hadde tatt bort veggen mellom bodene, og hadde brukt det som kontor.

Så her var det bare å vise det til mannen, her var det bare å smi mens jernet var varmt, så i forgårs ryddet jeg ut av bodene, og mannen rev ned veggen. Gipsplater er ikke hans favoritt materiale da.............

Men her ser dere resultatet, ikke lett å ta bilde da, men symaskinen er på plass og jeg har fått et skikkelig skjærebord. Her er det mye gjennbruk, benkeplatene som vi skiftet ut i kjøkkenet ble skjærebord, en skapdør ble en solid hylle.....Jeg er så fornøyd, men jeg skal ta en skikkelig rydding og sortering etter jul, det er godt å få slippe å rydde vekk hele tiden, nå er det bare å lukke døra :-)


***************************
I have got a new sewing-space, 2 tiny storage-rooms have become one.......Until now I have been useing the living-room and had my stuff in these rooms........I had my DH pull down the wall between the rooms.

6 kommentarer:

Tina sa...

Gratulere med et flott syrom :-) Tenker du stor koser deg. Ha ei fin sy uke!

Kari sa...

Gratulerer så mye!
Du må hilse så mye til Mannen og si at han har gjort en flott jobb!

Maks utnyttelse av plassen og ei dør du kan lukke igjen. Alle quilteres drøm :-)

mreteveian sa...

Virkelig et drømmerom, - så godt for deg!
Nå kan du sy uten å sitte midt i og kjenne på at du kanskje ikke bør fordi det er midt i stua og midt oppi der alt skjer.

sirJack sa...

Så flott! Det er noe helt annet når man slipper å rydde etter seg hele tiden. Det ser ut til at du har fått et supert rom - bruk det godt!

Elisabeth Augusta sa...

Så flott Wenche. Flinke er dere.

Sølvi sa...

Kjempelurt! gratulerer med nytt rom