tirsdag 14. juli 2009

Jeg har hatt en skikkelig ryddesjau på syrommet mitt igjen, blir liksom aldri ferdig med det ;-)

syrommet 001
Alt ser så mye ryddigere ut når en får det i bokser med lokk, jeg må ha flere slike og de må være hvite........med et syrom på knappe 4 m2 vil mørke bokser stjele lys.

syrommet 003
Lenge siden skjærebordet var så ryddig ;-)
syrommet 004
Dette kråkereiret skal forsvinne snart, må bare finne noen store bokser til all vatten, i de svarte boksene ligger garnet mitt...i den røde posen mine vesker (må ha en opprydning der også)
syrommet 008
Jeg har vist mer en nok med stoff............skulle ha invitert til syvake, ingen trenger ta med stoff, bare å forsyne seg fra dette...

BOM
Mine BOM har fått egne esker :-)
BabyJane
Detter er min dårlige samvittighet, min Everlasting Jane, blir den noen gang ferdig?
Quilterammer
Jeg har innsett at jeg ikke lengere kan håndquilte, så her har jeg noen rammer og en Gulvsøyle fra DaneWood som jeg vil kvitte meg med.


4 kommentarer:

Britita sa...

Så herlig ryddig det ble. Det er så inspirerende å begynne med nye prosjekter (eller fortsette med gamle) når det er så fint rundt en.

Stolene ble forresten også veldig fine - likte stoffet kjempegodt.

Inger sa...

Så flott og ryddig du har fått det. Smart oppussing av stolene, tror jeg tar ideen med meg videre. Er litt interessert i denne søyla di...:-)

Lappetausa sa...

Du veit eg er interessert i ei sånn tre-kvilteramme, så om du vil bli kvitt ei, så er det flott! Sånn str. hand til alboge...

Hanne sa...

Du har jammen hengt i stroppen :-)