mandag 27. juli 2009

Slektstreff 2009

I helga var vi på slektstreff/sommer fest, denne gangen på Molde siden onkel Jan-Fredrik fyller 70 år i november. Det er fjerde sommer vi treffes på denne måte, tradisjonen startet i 2006 da min mor fylte 70 og feiringen på lagt til sommeren slik at flest mulig kunne komme...


Her er søskene Hovde, mamma Anne-Ma som er eldst, til venstre onkel Finn, så jubilanten onkel Jan-Fredrik (med sløyfe) og til slutt minstemann onkel Bjørn........Det er kjekt å få treffe søskenbarn på denne måten, noen har en ikke sett på mange, mange år.
Festen ble holdt i Kyllingstua på Romsdals Museum, og der fant jeg dette i en av potteplantene...........dette var to av rundt 56 "apekattene" som var tilstede.

Hvor treffet blir neste år er ikke helt klart enda, er det etter tur så blir det her, eller om det blir hos noen som har et jubileum i så fall blir det på Sørlandet.........
1 kommentar:

Sølvi's blog sa...

Ser ut som dere hadde ett hyggelig treff. Kjekt å se at den eldre garde ser så spreke ut. Din mor ser da ikke ut til å være en dag over 50!