tirsdag 1. september 2009

Litt nytt :-)

Så er den 1.september, den første høstdagen........og i dag fyller min sønn 25 år, hmmm.. tiden flyr. Gratulere med dagen.......

Det har nå blitt strikket litt til Alexander, det går jo mot vinter. Jeg har funnet mønstrene litt her og der. Sokkene er fra heftet "Mauds hjerter"....
votter etc

Jeg har skrevet i et tidligere innlegg at min gode venninne Ellinor/Ronille skulle gi ut et hefte med sokkemønster. Ja, nå er det kommet. Ta kontakt med Ellinor om du vil ha tak i heftet.

Jeg har strikket de lilla fra heftet, mønsteret heter "Karipia" (oppkalt etter en herlig dame fra Trøndelag), de grå bottisene er også fra heftet, disse er strikket av Kristin Helene, de ble strikket da vi var på Lesjafjellet. Det ble et lite fellesprosjekt, mønster fra heftet til Ellinor og garnet fra Trollmor.........og det er en gave til Alexander.
mauds

Og jeg må få lov til å være stolt, mønsteret jeg teststrikket ble oppkalt etter meg :-)
wenche

Innimellom så har jeg strikket koppetuer........
koppetuer

Nå håper jeg at jeg skal få mer tid til å sy, har litt på planen der........

6 kommentarer:

Steinkjerringa sa...

Hvor du produserer? Kjempefine strikketing du har laget til lille Alexander. Han er BRA heldig! Også jeg strikker kluter (i Paris fra Garnstudio). Det er de beste klutene som finnes.

Kari Aspenes sa...

Alexander kommer ikke til å mangle strikkalæsta så lenge du er i vigør :-)
Gratulerer med sønnen!

Lappetausa sa...

Gratulerer som farmor!!
Eg har vore vekke frå blogg ei stund, og har ikkje fått med meg den lukkelege hendinga. Trudde vi skulle "nedkome" omtrent på same tid? Spanande tider, dette!

Anlen sa...

Du er jammen produktiv! Eg gler meg til treff! Då skal eg sjå farta på strikkepinnane:) Dei er sikkert raudglødande...

amylin sa...

Så mye fint du har strikket! Jepp, vi traff hverandre i Tananger i fjor og det skal bli veldig koselig å treffe deg igjen. Jeg gleder meg.

Marihøna sa...

Så masse flott du har strikket til Alexander. Han kommer nok ikke til å mangle noe - heldiggrisen!

Gleder meg til å treffe deg igjen på strikketreff!