mandag 17. september 2007

Helgens arbeid


Fikk da strikket en sokk i helga, selv om skuldra krangler....det er første gangen jeg har stikket med Fabel fra Garnstudio, det var et godt garn å strikke med.

Helgen gikk veldig fort, fredag fikk vi en liten overnattingsgjest, nabojenta Emma på 6 år har spurt mange ganger om å få ligge over, så fredag sa vi ja..........så i kveldingen kom hun tuslende i pyamas og med kosedyrene under arma, mammen hadde med dyna..........ja,ja det er lenge siden jeg var opp ti på syv en lørdagsmorgen :-)

2 kommentarer:

sipusa sa...

Jeg må si det teppet ditt imponerer meg veldig veldig, siden jeg allerede blir imponert når folk begynner å sy sammen lapper....hehe, og dette er jo et par flere hakk mere vanskelig!

Og så nydelig det blir!!:-D men jeg skjønner at du må ta litt variasjonspause! Og flotte sokker er jo alltid fint å ha så nytten er ubestridelig. God bedring på skuldra di!

Elisabeth Augusta sa...

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme til å si det. Men jeg er i ferd med å bli morrafugl.Det hender klokka drar seg mot halv åtte, men jeg oftest oppe før sju. Gjerne klokka seks. Hva er det som feiler meg?