mandag 18. august 2008

Prøvd ting jeg ikke kan

Nå på seine kvelden har jeg gjort en ting jeg ikke kan, nemlig tegne.......jeg beundrer alle som kan tegne og kan få satt sine ideer ned på papiret og som quilter ikke være avhengig av "ferdige" mønster............
***********************
Tonight I have tried something I can't do, that is to draw...........I admire those who can draw, as a quilter to get your idees on paper and not have to use "made" patterns.

testtegning


6 kommentarer:

Elisabeth Augusta sa...

Det er bra! Alle kan tegne, men ikke alle tegner på samme måte. Det gjelder å godta sin egen måte og øve, øve til man får det slik man vil.

Kari sa...

Modig gjort!
Om du fortsetter med fargestifter eller stoff, så er det en del av din kreative prosess.

Gudveig HN sa...

Ha! Hvis dette er ditt verk, DA kan du jo tegne! Og du vet, øvelse gjør mester....

Miann sa...

Synnes du har vært flink jeg! :)
Øvelse gjør mester vet du!

Betty Boom sa...

Det rare er, at hvis vi slutter å tegne som barn eller ungdom og tar fargestiftene opp som voksen, så er man på akkurat det ferdighetsnivået som man forlot den gangen. Tegning er å se og øve, som alt annet. En av mine 3 gutter har tegnet hver dag, siden han fikk tak i penner og begynner å bli god. De andre har stoppet opp og jeg ser at tegningene står fast, når de en sjelden gang tegner igjen.

Tegning avslører oss.

Alle kan synge! Samme regel gjelder her. Øvelse. Noen blir født med prakt stemmer, men alle kan synge. Alle som har stemmebånd kan det, det gjelder bare å tro på det og holde på med det.

Alle har talent, men bare noen ivaretar det med å øve. :)

mreteveian sa...

Fint å teste ut litt annet, - du kan da tengen flott (og på din måte)!

Har lagt ut awarder i bloggen til deg, sammen med takk for oppmuntrende kommentar/er i sommer!